Skip links

Persoonlijke coaching? Zo gek nog niet.

Ben jij tevreden over jezelf?
Jij en ik lopen wel eens tegen dingen aan waar we op eigen inzicht en kracht niet zo snel uitkomen. Herken jij ook een patroon in jouw leven of gedrag dat je graag wil loslaten? “De tijd heelt alle wonden” wordt wel eens gezegd. Je problemen de tijd geven is al een goed begin van de oplossing. ‘Zelfheling’ geeft al aan dat je  lichamelijke of geestelijke problemen met de tijd wel wat beter worden. Een nachtje erover slapen en alles ziet er anders uit. Het is allemaal ten dele waar. Je wilt meer inzicht en kracht om je energie weer te  laten stromen, je passie te ontdekken en genieten van het leven. Persoonlijke coaching? Zo gek nog niet

Een coach helpt jezelf te herstellen
Een helpende hand van buitenaf die je steunt in dit proces om weer jezelf te vinden en weer te leven. Ontdekken wat voor jou goed voelt en écht belangrijk voor jou is, is vaak de weg naar de oplossing. Wanneer je echter in je probleem zit, zie je vaak zelf de uitweg niet. Het is dan net een toneelstuk waarin je speelt. Wanneer je als regisseur op afstand naar dat toneelstuk kijkt, krijg je overzicht en word je weer de regisseur van je eigen leven. Goede nieuws. Je kunt meer dan je zelf denkt. Geloof niet alles wat je denkt. Je grootste struikelblok zijn vaak je eigen denkfouten. Je blinde vlek die jou van je waarheid weghoudt. Wanneer je dat gaat zien gaat er weer een wereld voor je open. Je wil iets veranderen in je leven of je denkwereld maar je weet niet hoe en al helemaal niet waar te beginnen.

Wil je veranderen? Praat erover met een coach
Erover praten met een coach is al heel verhelderend. Je vertelt je verhaal en al vertellende krijg je inzichten. Je weet het eigenlijk allemaal zelf al maar is het handig wanneer iemand wijst waar je moet kijken om het te zien. Je hebt iemand nodig  die je de juiste vragen stelt en met je meeloopt en je weer op weg helpt zodat je zelf verder kan.

Weer lekker in je vel: van Au naar Beter
Het doel is  dat je weer lekker in je vel zit en meer vitaliteit ervaart. Een herbezinning op werk, sport, studie, angsten en stress,  gezin, relaties en/ of jezelf zodat je weer met meer plezier in het leven komt te staan. Wanneer je  een effectievere en meer assertieve communicatie eigen maakt, zul je meer eigenwaarde ervaren.  Vanuit dat vertrouwen in jezelf kun je weer verder. Gevolg is een persoonlijke ontwikkeling die ook je gezondheid ten goede komt.

Voor wie is coaching een goed  alternatief?
Lees meer

Je hoeft het niet alleen te doen. Blijf er vooral niet mee rondlopen, maar zet de eerste stap op weg naar een  beter leven. Kleine veranderingen kunnen al een grote omslag  geven. Het kan natuurlijk beter!

Life style coaching  – individuele coaching – persoonlijke coaching – spirituele coaching – levenscoaching – holistische coaching –  psychosociale coaching en therapie . Het zijn allemaal kreten die je overal tegenkomt. Je ziet door de bomen het bos niet meer.praktijkriavandenhoven-riavandenhovenen

Coaching die past bij jou                                                             
Daar gaat het om. Nieuwsgierig? Laat het me weten.