Skip links

Pychosociale
Therapie

Emotioneel of mentaal niet lekker in je vel? Waarom gebeurt dit mij? Waarom loop ik steeds tegen dit probleem aan? Kan het niet anders?

Persoonlijke coaching of therapie
Soms begrijp je niet waarom er dingen in je leven gebeuren en het even niet zo lekker loopt. Dit uit zich meestal in spanningsklachten, angst, stress, verdriet, zinloosheid. Pijn en spanningen zijn een signaal dat het anders moet en kan. Doen alsof het niet bestaat werkt niet. Het gaat woekeren of komt op een andere manier tot uiting. Een signaal wil namelijk gehoord worden. Emoties worden lichamelijke blokkades en zijn ziekmakend. Alles wat we meemaken wordt opgeslagen in het lichaam en laat sporen achter.

Ook patronen in je gedrag, denken of voelen die je zelf maar niet kunt doorbreken en waar je wel vanaf wilt, verdienen aandacht. Soms lijken de problemen een tijdje verdwenen om dan weer gewoon of in een andere vorm te verschijnen. Dat wil je natuurlijk aanpakken.

“Een luisterend oor vanuit verbinding en weer het juiste spoor gevonden.” - O.

Voor wie?
Ervaar je problemen zoals bij ziekte, verlies, een ongeluk, ingrijpende gebeurtenissen, scheiding, ontslag,  school,  werk, contact met jezelf en/of anderen, gevoel de grip op je leven kwijt te zijn, levensvragen, misbruik, teleurstelling, afwijzing, negatief gedrag van anderen, kritiek, stress, gevoel van zinloosheid. Lees meer

Lichaam en geest
Ik maak gebruik van een combinatie van de meest effectieve psychosociale therapievormen die zich in de praktijk hebben bewezen.  Ik ga er van uit dat lichaam en geest een eenheid vormen. Mentale en emotionele problemen veroorzaken vaak lichamelijke ongemakken en omgekeerd.

Heel natuurlijk, heel effectief
Een natuurlijke methode die bij jou past zodat jij weer eigen baas wordt over je gedachten, gevoelens,  gedrag en je leven. Dat geeft innerlijke kracht en dan kun je alles. Tegenslagen krijgen we allemaal en het is aan ons hoe we ermee omgaan. Leven is een werkwoord. Maak er iets moois van. Blijf er niet in zitten maar ga weer leven en genieten.

“Ga altijd graag naar een afspraak toe, kom er altijd herboren van terug. Op dat moment voel ik mijn klachten minder worden of ff helemaal weg. Ik krijg er goede adviezen.” - S.

Vind jij dat het natuurlijk beter kan?
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar in de aanvullende polis. Geen verwijzing  nodig. Geen wachtlijst.

Ontdek wat ik voor je kan betekenen
Bel me terug

Zit je nog met vragen of wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een telefoonverzoek aan.