Skip links

Algemene
Informatie

Wat je kunt verwachten

Een natuurgeneeskundig consult of psychosociale behandeling.

Alle behandelingen gebeuren in een ontspannen sfeer van gelijkwaardigheid met persoonlijke aandacht.  Je ligt gekleed op een behandelbed. Omdat de behandelingen ook energetisch van aard zijn is het fijn om lichamelijk en geestelijk goed te kunnen ontspannen.

Wat merk je van de energetische behandeling?
Je kunt tijdens de behandeling warmte of koude rillingen ervaren en moe of loom worden door de ontvangen energie. Tijdens de behandeling krijg je ook tijd om de energie en informatie te verwerken en wordt je tussentijds even met rust gelaten om te kunnen ontspannen.

Na de behandeling is het belangrijk dat je veel drinkt. Het liefst water. Dit is van belang om de vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Door dit ontgiften kun je uitwerkingen ervaren. Soms lijkt het alsof de klachten even erger worden voordat verbetering of verlichting inzet. Lichaam en geest gaan namelijk eerst ontgiften/ opruimen waardoor afvalstoffen en blokkades die vast zaten in beweging en loskomen.

Resultaat van de energiebehandeling
Verwacht niet dat je in 1 keer van je klachten af zult zijn. Er zijn meestal meerdere behandelingen nodig om resultaat te bereiken. De klachten zijn meestal ook niet in 1 keer ontstaan.Mensen voelen zich na een energiebehandeling vaak  meer ontspannen, slapen beter , ervaren meer energie, staan positiever in het leven en ervaren verlichting of verbetering van klachten. Er ontstaat balans, inzicht en kracht.

Privacy
Ik hou natuurlijk rekening met je privacy.  Dit is ook geregeld voor mijn praktijk in de AVG wetgeving .

Algemene voorwaarden
Wanneer je behandelingen afspreekt met praktijk Ria van den Hoven houden we ons aan de algemene bepalingen:
Algemene voorwaarden

 

Klachten en geschillen;  wet Wkggz
Iedere VBAG-therapeut doet er alles aan om jou op een goede en respectvolle manier zorg te bieden. Toch kan het voorkomen dat je ergens niet tevreden over bent. Maak deze kwestie dan kenbaar aan je therapeut. Misschien is er sprake van een misverstand en kom je er samen uit als je datgene bespreekt waarover je ontevreden bent of aangeeft wat je anders wilt. Is het moeilijk je ongenoegen mondeling te uiten? Probeer het je therapeut dan schriftelijk voor te leggen. Mogelijk ontstaat er op deze manier een opening om met elkaar te praten. Meestal lost een goed gesprek met je therapeut jouw onvrede of klacht op.
Als je er samen niet uitkomt:
Voel je je niet in staat de kwestie te bespreken met je therapeut, laat de situatie dit niet toe of kom je er samen niet uit? Dan kun je kosteloos een onafhankelijke klachtenfunctionaris van Quasir inschakelen. Deze ondersteunt je onder andere bij het formuleren van jouw klacht of onvrede en kan eventueel optreden als bemiddelaar.

Conform de Wet kwaliteit klachten en geschillen in de zorg (Wkkgz) is elke zorgaanbieder verplicht zijn cliënten toegang te bieden tot een onafhankelijke klachtenfunctionaris. De onafhankelijke klachtenfunctionaris van VBAG is werkzaam bij Quasir. Quasir is het expertisecentrum voor klachtenmanagement in de zorg- en welzijnssector. Meer informatie kunt u hierover vinden op de site van de VBAG:  https://vbag.nl/consument/klachten-en-geschillen/

Alternatieve geneeswijze en reguliere geneeskunde
Als natuurgeneeskundig en psychosociaal therapeut stel ik geen medische diagnoses. Adviezen en behandelingen zijn gebaseerd op kennis uit de natuurgeneeskunde en moeten als aanvulling op de reguliere medische behandelingen en adviezen worden gezien, niet als vervanging hiervan. Ik zal dan ook nooit claimen bepaalde ziekte of aandoeningen te kunnen genezen en zal nooit adviseren om een door een arts aangeraden medicatie of behandeling te stoppen of te veranderen.

“Ik ben er met veel liefde en respect meer mezelf geworden, gegroeid en heb er mijn talenten ontdekt die me een nieuw pad in mijn leven hebben gewezen. Het heeft me rijker gemaakt” - A.
Ontdek wat ik voor je kan betekenen
Bel me terug

Zit je nog met vragen of wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een telefoonverzoek aan.