Skip links

Algemene
Informatie

Wat je kunt verwachten

Een natuurgeneeskundig consult of psychosociale behandeling.

Alle behandelingen gebeuren in een ontspannen sfeer van gelijkwaardigheid met persoonlijke aandacht.  Je ligt gekleed op een behandelbed. Omdat de behandelingen ook energetisch van aard zijn is het fijn om lichamelijk en geestelijk goed te kunnen ontspannen.

Wat merk je van de energetische behandeling?
Je kunt tijdens de behandeling warmte of koude rillingen ervaren en moe of loom worden door de ontvangen energie. Tijdens de behandeling krijg je ook tijd om de energie en informatie te verwerken en wordt je tussentijds even met rust gelaten om te kunnen ontspannen.

Na de behandeling is het belangrijk dat je veel drinkt. Het liefst water. Dit is van belang om de vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Door dit ontgiften kun je uitwerkingen ervaren. Soms lijkt het alsof de klachten even erger worden voordat verbetering of verlichting inzet. Lichaam en geest gaan namelijk eerst ontgiften/ opruimen waardoor afvalstoffen en blokkades die vast zaten in beweging en loskomen.

Resultaat van de energiebehandeling
Verwacht niet dat je in 1 keer van je klachten af zult zijn. Er zijn meestal meerdere behandelingen nodig om resultaat te bereiken. De klachten zijn meestal ook niet in 1 keer ontstaan.Mensen voelen zich na een energiebehandeling vaak  meer ontspannen, slapen beter , ervaren meer energie, staan positiever in het leven en ervaren verlichting of verbetering van klachten. Er ontstaat balans, inzicht en kracht.

Privacy
Ik hou natuurlijk rekening met je privacy.  Dit is ook geregeld voor mijn praktijk in de AVG wetgeving .

Alternatieve geneeswijze en reguliere geneeskunde
Als natuurgeneeskundig en psychosociaal therapeut stel ik geen medische diagnoses. Adviezen en behandelingen zijn gebaseerd op kennis uit de natuurgeneeskunde en moeten als aanvulling op de reguliere medische behandelingen en adviezen worden gezien, niet als vervanging hiervan. Ik zal dan ook nooit claimen bepaalde ziekte of aandoeningen te kunnen genezen en zal nooit adviseren om een door een arts aangeraden medicatie of behandeling te stoppen of te veranderen.

“Ik ben er met veel liefde en respect meer mezelf geworden, gegroeid en heb er mijn talenten ontdekt die me een nieuw pad in mijn leven hebben gewezen. Het heeft me rijker gemaakt” - A.
Ontdek wat ik voor je kan betekenen
Bel me terug

Zit je nog met vragen of wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een telefoonverzoek aan.