Skip links

Tarieven &
Vergoedingen

Tarieven
Natuurgeneeskundige en psychosociale behandelingen.
Kosten: € 60,00 – Duur: 45-60 minuten.

Wanneer een langer consult of een ander soort consult nodig is, kan er een ander tarief gehanteerd worden. Dit wordt dan vooraf met je besproken.

Wil je een afspraak afzeggen of verzetten? Dat kan natuurlijk. Wel vraag ik je om dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Het tarief voor een niet nagekomen of te laat afgezegde afspraak wordt aan je doorberekend. Je betaalt direct na de behandeling. Pinnen is mogelijk. Je ontvangt achteraf de factuur voor je ziektekostenverzekering.

Vergoedingen
Zowel de psychosociale therapie als de natuurgeneeskundige behandelingen worden meestal deels vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering onder het kopje “Alternatieve zorg”. Het eigen risico wordt niet aangesproken. Het is altijd goed om even na te vragen bij jouw zorgverzekeraar hoe dat met jouw polis geregeld is.
Als therapeut ben ik geregistreerd in het AGB-register van Vektis en aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en koepelorganisatie RBCZ.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Mijn behandelingen zijn vrijgesteld van BTW

Aangesloten bij:

Aangesloten bij:

“Met allerlei klachten kwam ik bij haar met het gevoel dat dit een oplossing zou kunnen zijn om anders met mijn klachten om te kunnen gaan en anders naar mijzelf te kijken. Het gevolg is dat ik nu beter in mijn vel zit en de klachten grotendeels zijn verdwenen en ook weg blijven. Ik heb ervaren dat lichaam en geest in balans moeten zijn.” - M.

Tip
Controleer tijdig de wijzigingen in vergoedingen Alternatieve Geneeswijzen bij je zorgverzekeraar. Het pakket wordt in november bekend gemaakt. Je kunt alleen op het eind van het jaar overstappen.

Zorgkosten die niet vergoed worden door de zorgverzekeraar kunnen, onder voorwaarden, worden opgevoerd als aftrekpost bij de inkomensbelasting.

Ontdek wat ik voor je kan betekenen
Bel me terug

Zit je nog met vragen of wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een telefoonverzoek aan.