Skip links

Natuur-
geneeskunde
Consult

Je energie weerspiegelt je geestelijke en lichamelijke situatie.

Last van lichamelijke, psychische en emotionele klachten?
Pijnen, spanningen en andere lichamelijke of emotionele signalen. Ze ontstaan door gebeurtenissen, leefstijl, stress, ziektekiemen, belasting van buitenaf, etc. Ik zie het lichaam als een energiesysteem. Een voorwaarde om gezond te zijn is dat de energie vrij kan stromen. Op zwakke plekken, die we allemaal hebben, kunnen energieblokkades of ziekteprocessen ontwikkelen. Mijn ervaring is dat emoties hierbij een grote rol spelen. Lichaam en geest zijn een eenheid en beïnvloeden elkaar. Ook emoties zoals boosheid, angst en verdriet vertalen zich als blokkades in het lichaam, verminderen de weerstand en zijn met een natuurlijke energieoverdracht te verbeteren. Voor welke klachten alternatieve geneeswijzen kunnen helpen: Lees meer.

Door energiebehandeling weer beter in je vel
Door helende energieoverdracht wordt de vastzittende belaste energie opgeruimd. Lichaam en geest gaan ontgiften en daarna wordt de accu als het ware weer opgeladen zodat lichaam en geest weer gaan herstellen.

Hoewel deze behandeling heel lichaamsgericht lijkt ( zachte aanraking via de onderbenen om de energie over te dragen en te  laten stromen in jouw lichaam) werkt de energie op meerdere gebieden in het lichaam, mentaal, emotioneel etc. Het zelfhelend en zelfoplossend vermogen van lichaam en geest komt weer in beweging. De balans  wordt hersteld en je afweersysteem wordt versterkt. Tijdens de behandeling is aandacht voor zowel lichamelijke als psychische en emotionele factoren. Doel is de kwaliteit van jouw leven te verhogen zodat jij je beter gaat voelen.

“Super, weet perfect de vinger op de zere plek te leggen en je te helpen herstellen.” - R.

Van binnenuit beter worden
Klachten zijn signalen en vinden hun oorsprong vaak elders in het lichaam of situatie. Ik werk vanuit de oorzaak van het probleem en ruim blokkades en afvalstoffen van binnen naar buiten op. Lichaam en geest gaan hierbij hand in hand en worden beiden behandeld. Hierdoor ontstaat je eigen natuurlijke balans weer. Als het ene niet functioneert dan heeft dat invloed op het ander. Ik maak een combinatie van de meeste effectieve natuurlijke therapievormen die bij jouw hulpvraag passen.

  • magnetiseren
  • energie- en prikkeloverdracht
  • massage
  • voedingadvies
  • drainage/ontgiften
  • lichaamsgerichte oefeningen
  • chakra- of meridianenbehandeling

Vind jij dat het natuurlijk beter kan?
Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Bel vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar in de aanvullende polis. Geen verwijzing  nodig. Geen wachtlijst.

Ontdek wat ik voor je kan betekenen
Bel me terug

Zit je nog met vragen of wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een telefoonverzoek aan.