Skip links

Alternatieve geneeswijze
Dongen

Alternatieve geneeswijze Dongen

Alternatieve geneeswijze voor lichamelijke en geestelijke gezondheid: een vertrouwd  alternatief in Dongen en omgeving
Verlichting of verlossing van je klachten met alternatieve geneeswijze. In omgeving Dongen. Energetische behandeling voor diverse klachten in Praktijk Ria van den Hoven. Natuurgeneeskunde voor lichamelijke en geestelijke gezondheid. Een vertrouwd alternatief met erkend therapeut.
Alternatieve geneeswijze is gericht op complementaire, dat wil zeggen niet-reguliere, natuurlijke of alternatieve geneeswijzen. Een prima aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Niet in plaats van, maar samen zijn we meer. ook voor Dongen

Uit balans
Je lichaam uit balans? Dat uit zich op verschillende manieren. De eerste belangrijke tekenen zijn pijn en spanningen of gemoedswisselingen.  De lichamelijke en/of geestelijke gezondheid in je lichaam is verstoord. Afvalstoffen zijn gaan ophopen op één of meerdere specifieke plaatsen in het lichaam. Vooral een gebrek aan ontspanning en rust zorgt er voor dat je weerstand tegen mogelijke aandoeningen verlaagd is met alle mogelijke gevolgen van dien. Het bijzondere effect van alternatieve geneeswijzen zorgt ervoor dat lichaam en geest weer in balans komen en je minder pijn en of spanningen ervaart. Blokkades worden opgeheven en deze eeuwenoude behandelmethode is heel effectief bij allerlei soorten klachten en vragen. Angsten en negatieve energie worden afgevoerd en klachten worden energetisch aangepakt. Gezondheid  en balans van binnenuit is het resultaat.

Energetische behandeling
Er zijn verschillende alternatieve behandelingen in omgeving Dongen die je kunnen helpen om de balans in je lichaam te herstellen. Door alternatieve behandelingen in Praktijk Ria van den Hoven ontvang je energie die je lichaam en geest weer in balans gaan brengen. Je hebt daarvan alleen maar voordelen. Op een natuurvriendelijke manier zul je meer ontspanning en rust ervaren en lichamelijke ongemakken  of psychische belasting  verminderen.  Het resultaat telt.

“Ik voelde me er in goede handen. Heel rustgevend en ontspannend. Ik zit gewoon weer beter in mijn vel. Een aanrader” - F.

Voor Wie?
Heb je lichamelijke, psychische klachten of andere hulpvragen en ben je op zoek naar een mogelijkheid voor natuurgeneeswijzen in Dongen en omgeving?
Ook voor vragen over studie, werk, relatie, wonen, financiën, rouw en verlies, levensvragen zijn deze behandelmethoden effectief.

Vele effectieve mogelijkheden
Alternatieve geneeswijzen kent vele vormen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor massages die het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleren, maar  het is ook mogelijk om te genieten van een stimulerende en ontspannende energetische behandeling op basis van natuurgeneeswijze.

Helpend daarbij zijn:

Er zijn vele wegen die naar een goed resultaat leiden. Vaak maak ik een combinatie van werkvormen afgestemd op jouw persoonlijke hulpvraag.

Alternatieve geneeswijzen is voor iedereen en een vertrouwd alternatief.
Als het natuurlijk beter kan.praktijkriavandenhoven-riavandenhovenen-jpg

Woon je in Dongen of omgeving en ben je nieuwsgierig wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met me op.

Home

Ontdek wat ik voor je kan betekenen
Bel me terug

Zit je nog met vragen of wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een telefoonverzoek aan.