Skip links

Natuurgeneeskunde
Kaatsheuvel

Natuurgeneeskunde in Kaatsheuvel

Natuurlijk beter
Natuurgeneeskunde Kaatsheuvel voor  lichamelijke en geestelijke gezondheid.
Je lichaam uit balans? Dat uit zich op verschillende manieren. De eerste belangrijke tekenen zijn pijn en spanningen of gemoedswisselingen.  De lichamelijke en/of geestelijke gezondheid in je lichaam is verstoord. Afvalstoffen zijn gaan ophopen op één of meerdere specifieke plaatsen in het lichaam. Vooral een gebrek aan ontspanning en rust zorgt er voor dat je weerstand tegen mogelijke aandoeningen verlaagd is met alle mogelijke gevolgen van dien. Het bijzondere effect van natuurgeneeskunde Kaatsheuvel zorgt ervoor dat lichaam en geest weer beter in balans komen en je minder pijn en of spanningen ervaart. Blokkades worden opgeheven en deze eeuwenoude behandelmethode is heel effectief bij allerlei soorten klachten en vragen. Angsten en negatieve energie worden afgevoerd en klachten worden energetisch aangepakt. Gezondheid  en balans van binnenuit is het doel.

Natuurgeneeskunde Kaatsheuvel in de vorm van een energiebehandeling
Energetische therapie brengt je op een natuurlijke wijze weer in contact met jezelf, je gevoel en je lichaam. Vanuit een totale  ontspanning ervaar je inzicht in de oorzaak van je klachten, bewustwording, rust en ruimte. Natuurgneeskunde is er voor mensen van alle leeftijden en werkt op zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel vlak. Aangezien energetische therapie het lichaam stimuleert weer zo veel mogelijk te functioneren zoals het bedoeld is, en het zelfherstellend vermogen activeert, is het soort klachten dat behandeld kan worden heel divers. Deze natuurlijke behandelwijze is een vorm van alternatieve geneeswijze en daarmee een goed en vertrouwd alternatief als je kiest voor een natuurlijke aanpak van jouw hulpvraag.

Een natuurlijke methode die bij jou past voor:
– Stress, Burn-out, lusteloosheid
– Slaapstoornissen, oververmoeidheid
– Problemen met het immuunsysteem
– Problemen met het hormoonstelsel
– Orgaan- en spijsverteringsklachten
– Rug-, nek- en schouderklachten
– Kaakklemmen en knarsetanden
– Chronische pijnklachten
– Verslavingsproblematiek
– Hoofdpijn en migraine
– PTSS, depressie, somberheid
– Angsten
– Hyperventilatie
– Duizeligheid
Lees meer……

“ik zit weer lekker in mijn vel en heb er veel geleerd over mezelf. Ik luister nu voortaan beter naar mijn lichaam. Ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet om hulp in te schakelen. Je bent niet alleen ” - K.

Als het natuurlijk beter kan
Heb je lichamelijke, psychische klachten of andere hulpvragen en ben je op zoek naar een mogelijkheid voor natuurgeneeswijzen?
Ook voor vragen over studie, werk, relatie, wonen, financiën, rouw en verlies, levensvragen zijn deze behandelmethoden effectief.
Vele mogelijkheden met een optimaal resultaat voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid
Natuurgeneeskunde Kaatsheuvel kent vele vormen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor drukpuntmassages die het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleren, maar  het is ook mogelijk om te genieten van een stimulerende en ontspannende energetische behandeling op basis van natuurgeneeswijze.

Energie behandeling
Er zijn verschillende alternatieve behandelingen  die je kunnen helpen om de balans in je lichaam te herstellen. Door de natuurgeneeskundige  energiebehandelingen in Praktijk Ria van den Hoven ontvang je energie die je lichaam en geest weer in balans gaan brengen. Je hebt daarvan alleen maar voordelen. Op een natuurvriendelijke manier zul je meer ontspanning en rust ervaren en lichamelijke ongemakken  of psychische belasting  verminderen.  Het resultaat telt.

Voor natuurgeneeskunde Kaatsheuvel zijn de volgende mogelijkheden:
– Energiebehandeling
Natuurgeneeskundig consult
– Drukpuntmassage
Psychosociale behandeling op basis van natuurgeneeswijze

Natuurgeneeskunde Kaatsheuvel een vertrouwd alternatief
Verlichting of vermindering van je klachten met alternatieve geneeswijze. Energetische behandelingen zijn effectief voor diverse klachten. Een vertrouwd alternatief door erkend therapeut in Praktijk Ria van den Hoven.
Alternatieve geneeswijze is gericht op complementaire, dat wil zeggen niet-reguliere, natuurlijke of alternatieve geneeswijzen. Een prima aanvulling op de reguliere gezondheidszorg. Niet in plaats van, maar samen zijn we meer.

Nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen?praktijkriavandenhoven-riavandenhovenen-jpg
Neem vrijblijvend contact met me op.

Ontdek wat ik voor je kan betekenen
Bel me terug

Zit je nog met vragen of wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een telefoonverzoek aan.