Skip links

Energiebehandeling
Kaatsheuvel

Energiebehandeling in Kaatsheuvel

Door energiebehandeling Kaatsheuvel weer beter in je vel
Door energieoverdracht wordt de vastzittende belaste energie opgeruimd. Lichaam en geest gaan ontgiften en daarna wordt de accu als het ware weer opgeladen zodat lichaam en geest weer gaan herstellen. Deze energie is van nature al aanwezig maar door diverse oorzaken vaak verstoord.

Energiebehandeling Kaatsheuvel: genezing uit de natuur
Hoewel deze natuurgeneeskundige behandeling heel lichaamsgericht lijkt ( zachte aanraking via de onderbenen om de energie over te dragen en te laten stromen in jouw lichaam) werkt de energie op meerdere gebieden in het lichaam, mentaal, emotioneel etc. Het zelfhelend en zelfoplossend vermogen van lichaam en geest komt weer in beweging. De balans wordt hersteld en je afweersysteem wordt versterkt. Tijdens de behandeling is aandacht voor zowel lichamelijke als psychische en emotionele factoren. Doel is de kwaliteit van jouw leven te verhogen zodat jij je beter gaat voelen. Gewoon weer lekker in je vel.

Pakt de oorzaak aan
Klachten zijn signalen en vinden hun oorsprong vaak elders in het lichaam of situatie. Ik werk vanuit de oorzaak van het probleem en ruim blokkades en afvalstoffen van binnen naar buiten op.
Lichaam en geest gaan hierbij hand in hand en worden beiden behandeld. Hierdoor ontstaat je eigen natuurlijke balans weer. Als het ene niet functioneert dan heeft dat invloed op het ander. Ik maak een combinatie van de meeste effectieve natuurlijke therapievormen die bij jouw hulpvraag passen.

  • magnetiseren
  • energie- en prikkeloverdracht
  • drukpuntmassage
  • voedingadvies
  • drainage/ontgiften
  • lichaamsgerichte oefeningen
  • chakra- of meridianenbehandeling
  • acupunctuurpunten
“Na de behandeling voel ik me altijd heerlijk ontspannen, slaap beter, heb het gevoel dat ik alles weer aankan . Maar belangrijker nog mijn pijnklachten zijn een stuk minder . Ik leef en geniet weer” - M.

Klaar met lichamelijke, psychische en emotionele klachten?
Pijnen, spanningen en andere lichamelijke of emotionele signalen. Ze ontstaan door gebeurtenissen, leefstijl, stress, ziektekiemen, belasting van buitenaf, etc. Ik zie het lichaam als een energiesysteem. Een voorwaarde om gezond te zijn is dat de energie vrij kan stromen. Op zwakke plekken, die we allemaal hebben, kunnen energieblokkades of ziekteprocessen ontwikkelen. Mijn ervaring is dat emoties hierbij een grote rol spelen. Lichaam en geest zijn een eenheid en beïnvloeden elkaar. Ook emoties zoals boosheid, angst en verdriet vertalen zich als blokkades in het lichaam, verminderen de weerstand en zijn met een natuurlijke energieoverdracht te verbeteren. Voor welke klachten alternatieve geneeswijzen kunnen helpen: Lees meer.

Op een natuurklijke manier beter in je energie
Wil je weten wat energiebehandeling Kaatsheuvel voor je kan betekenen? Bel vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak. Vergoeding van uw ziektekostenverzekeraar in de aanvullende polis. Geen verwijzing  nodig. Geen wachtlijst.

www.praktijkriavandenhoven.nl

Ontdek wat ik voor je kan betekenen
Bel me terug

Zit je nog met vragen of wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een telefoonverzoek aan.