Skip links

Alternatieve geneeswijze
Breda
en omgeving

Door alternatieve geneeswijze weer lekker in je vel

Natuurlijk beter door alternatieve geneeswijze in Breda en omgeving
Wanneer je lichaam uit balans is, uit dit zich op verschillende manieren. De eerste belangrijke tekenen zijn pijn en spanningen of gemoedswisselingen.  De lichamelijke en / of geestelijke balans in je lichaam is verstoord. Dit heeft er voor gezorgd dat er zich afvalstoffen zijn gaan ophopen op één of meerdere specifieke plaatsen in het lichaam. Vooral een (structureel) gebrek aan ontspanning en rust zorgt er voor dat je weerstand tegen mogelijke aandoeningen verlaagd is met allerlei mogelijke gevolgen voor je gezondheid.

Mooie resultaten met alternatieve geneeswijzen
Het unieke effect van alternatieve geneeswijzen in Breda en omgeving zorgt ervoor dat je lichaam en geest weer in balans komen en je minder pijn en of spanningen ervaart. Blokkades worden opgeheven en deze eeuwenoude behandelmethode is zeer effectief bij allerlei soorten klachten en vragen. Angsten en negatieve energie worden afgevoerd en klachten worden energetisch aangepakt.

Energetische behandeling
Er zijn verschillende alternatieve behandelingen die je kunnen helpen om de balans in je lichaam te herstellen. Door een  energetische behandeling ontvang je energie die je lichaam en geest weer in balans gaan brengen. Je hebt daarvan alleen maar voordelen. Op een natuurvriendelijke manier zul je meer ontspanning en rust ervaren en lichamelijke ongemakken  of psychische belasting  verminderen. Het gaat om het effect. Dat telt.

Natuurgeneeswijzen als antwoord op je vragen
Heb je lichamelijke, psychische klachten of andere hulpvragen en ben je op zoek naar een mogelijkheid voor natuurgeneeswijzen? Omdat het voor jou natuurlijke  beter kan en je weer lekker in je vel wil komen.
Ook voor vragen met betrekking tot  studie, werk, relatie, wonen, financiën, rouw en verlies, levensvragen  is deze behandelvorm effectief.

“Ik voelde me gezien en gehoord tijdens de behandeling. Ik ontvang er steeds precies de behandeling die ik op dat moment nodig heb. Heel bijzonder” - K.

Alternatieve geneeswijze in de buurt van Breda voor jouw gezondheid
Alternatieve geneeswijzen  binnen Praktijk Ria van den Hoven  in verschillende vormen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor drukpuntmassage die het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleert, maar het is ook goed om te genieten van een stimulerende en ontspannende energetische behandeling op basis van natuurgeneeskunde.  Innerlijke rust, verlichting van klachten, meer energie en vertrouwen zal het resultaat zijn.

Mogelijkheden van alternatieve geneeswijzen:

Altijd in een vertrouwde, persoonlijke sfeer met aandacht voor de hele mens.praktijkriavandenhoven-riavandenhovenen-jpg

Alternatieve geneeswijzen is voor jou wanneer je ervoor openstaat. Je hoeft er niet in te geloven alleen het resultaat ervaren is genoeg om te weten dat het zin heeft voor jou.

Ontdek wat ik voor je kan betekenen
Bel me terug

Zit je nog met vragen of wil je meer informatie? Vraag vrijblijvend een telefoonverzoek aan.